Kontigenter 2018

 

Junior (3-15 år) 500 kr årligt (sat. medlem 500 kr)

Maxi kører 700 kr årligt ( sat. medlem 700 kr )

Official/passive medlemmer 100 kr årligt.

 

Medlemskabet kan kun købes via DMU's hjemmeside via klubmedlemskab.

 

Der skal ydes 3 klip fra hver husstand, ønsker man ikke at deltage i de opgaver der i forbindelse med det at drive en klub kan man i stedet betale 250 pr klip oveni kontingenten.


NYT I 2014 – der indføres klippekort system så hver hustand skal yde 3 klip om året. Hvert klip koster 250 kr. og vælger man at betale vil det koste 750 kr. mere årligt at være medlem i AaMC.

Et klip kan være deltagelse på en arbejdsdag, en kiosk eller banevagt eller som flagpost til et stævne, Betalingen vil være med tilbagevirkende kraft ved sæsonafslutning. Vælger man ikke at betale det der skyldes, kommer man i restance og kan derved ikke melde sig ind i en DMU klub uden af betale beløbet.

 

Mangler du baneprøve kontakt venligst Frank på 40894623 for at aftale tid.

Vil du have noget i avisen om dine flotte resultater skriv til Charlotte på charlotte2405@hotmail.com eller send en SMS 29803889

 

 


DMCU-træningsbevis

DMU ønsker dog fortsat at give mulighed for at DMCU-kørere kan deltage ved træning ved tilkøb af et "DMCU træningsbevis" købt hos DMU. Træningsbeviset, vil skulle tegnes for henholdsvis DMCU Mini og Maxi-kørere.

DMCU-træningsbevis Maxi = 670,00 kroner

DMCU-træningsbevis Mini = 0,00 kroner

Tegning af DMCU Træningsbevis vil foregå således at den enkelte DMCU-kører fremsender dokumentation for DMCU-licens til DMU`s sekretariat med oplysninger om navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og køn.

DMU`s sekretariat opretter køreren som DMCU medlem i medlemssystemet. Herefter kan den enkelte kører selv gå ind og bestille DMCU Træningsbeviset på //licens.dmusport.dk efterfølgende*.

Efterfølgende vil der blive fremsendt et plastickort til bestiller (e-kort), som skal benyttes ved træning på DMU-baner.

DMCU har tilkendegivet overfor DMU, at DMCU-kørere som træner hos DMU-klubber fortsat er dækket af DMCU-forsikringen. DMCU-træningsbeviset indeholder ikke DMU-forsikring.

*Ved bestilling pålægges et standardadministrationsgebyr på 10,00 kroner.